Vår sommar

Är sommaren redan över !!?

Vi har haft en kanonfin sommar iallafall !

 

Jag har fokuserat en hel del på jobb denna sommar och haft turen att samtidigt få lite egentid med var och en av våra Whippar. Dom har en och en fått åka med mig långa som korta resor och installerat robotgräsklippare, det har varit jättekul att se hur väl dom fungerar på egen hand, utan sin flock. Definitivt en nyttig träning för vovvarna att träffa nya människor och hundar, åka bil, sova på hotell och träna sitt tålamod då matte fräser kabel.

Dom har också hjälpt mig att ta min lunch och rasta lite istället för att bara köra fullt ös hela tiden ♥ Jag har upplevt det som en väldigt positiv reaktion hos kunderna att hunden är med och fungerar så bra. (det är ju en Whippet så självklart fungerar det ju 😀 )

För mig och alla som känner mig är det självklart att kommer jag och hälsar på så har jag mina hundar med mig. Dom är vana att hänga med på allt.

På vissa ställen är dom lite väl bortskämda B)

Nu när vi har en liten Ellen i flocken också så kan det ibland bli lite mer komplicerat än tidigare men att se hur hundarna och Ellen samspelar är helt underbart. Ibland utnyttjar Ellen att jag har fullt upp med hundarna och ibland tvärtom, speciellt busfröet Haley, hon passar på att inte höra alls haha, men gränser är till för att testas och tänjas på ♥

Vi har haft superfina dagar på öarna och fiskat makrill

Haley är den mest nyfikna på husses fiskfångst

Såklart har vi varit på utställningar, lure träningar, haft kennelkollegeträffar och andra enbart ”hundiga” dagar men kameran har haft lite semester precis som uppdateringen av hemsidan.

Vi njuter av livet !