Valpar

Vi har valpplaner i vinter ! 2018/2019

LUCY  Whippmix She´s The One

Vår lilla ”Lus” världens gladaste tjej ♥ Hoppas vi denna gång kan välja en hane som du också tycker om. Bara för att vi människor tycker vissa hundar är en bra match så är det inte alltid så att våra hundar håller med och för oss så är det absolut lika viktigt att hundarna får träffas innan på en ”dejt” så att de känner till varandra och sedan på den tilltänkta dagen också får friheten att bestämma hur dom vill ha det.

Våra planer även med denna kull är att få friska och mentalt stabila hundar som fungerar i alla situationer som livet erbjuder, en familjemedlem! Oavsett om det står tävling eller mysiga promenader på dagens schema så är det just det att få vara en del av familjen som vi värdesätter högst och prioriterar när det kommer till att köpa valp av oss. Den exteriöra delen och det som står i Whippetens rasstandard glöms inte bort för det men att Whippeten ska få vara den trevliga och enkla ras som jag själv har växt upp med känns otroligt viktig. När det kommer till hälsa så har vi god kännedom om vad som finns i Lucys linjer men också om den tilltänkta pojk som vi väntar med att presentera ännu.

Det ska bli jättespännande att se vad som händer framöver

‌» Länk till Lucys egna sida

» Länk till The Whippet Archive

 

      

Att köpa valp av oss

Vi välkomnar dig som har tänkt igenom ditt valpköp och erbjuder ett kärleksfullt och varaktigt hem till din nya familjemedlem. Kennelns hemmiljö är ett hus på landet med gott om plats och en stor inhägnad trädgård. Valparna föds och sover i sovrummet. När valparna är tillräckligt gamla får de följa med flocken i resten av huset och i trädgården.

Vi tränar rumsrenhet, åka bil och ser till att de får upptäcka nya saker och uppleva nya miljöer så att valparna i rätt ålder får den miljöträning som är viktig för deras framtid.

En valp från oss kommer att vara registrerad i SKK och vi följer SKK:s och Whippetklubbens rekommendationer

Whippmix valp smilla.jpg-for-web-small

Valpen kommer att levereras:

Registrerad i SKK
Vaccinerad och avmaskad
ID-märkt
Veterinärbesiktigad       
Dolda fel försäkrad i 3 år
1 års medlemskap i Whippetklubben
Valppaket & foder för den första tiden
Tips och goda råd

 

Vi kommer att finnas till hands även efter leverans och vill gärna bjuda på valpträffar, följa valpens utveckling via telefon eller mail och kunna hjälpa till med ev. information eller bara tips och råd.

Uppdateringar och bilder om hur det går för valpen uppskattas alltid oavsett ålder! Kennelträffar anordnas varje år så boka in ett besök i almanackan

 

Välkommen att höra av dig !