Valpar

Lucy & Santos valpar

__________________________________________________________________

Måndagen den 26:e på dygn 60 tyckte valparna att det var dax att komma ut

💜2 Hanar ❤3 Tikar

Allt har gått jättebra och mamma ”Lus” slutar inte att imponera på oss.

Ni är såå efterlängtade!!

Först kom tikarna och sedan de 2 blå hanarna.

Vi njuter och kan inte se oss mätta här hemma nu!

__________________________________________________________________

Valpplaner 2021

Whippmix She´s The One   &   Adagio Prairie Smoke 

💜💜❤❤

Länk till WhippetBreedarchive

 

De hade en lyckad träff den 25/2 Nu är det väntans tider och vi längtar!!

___________________________________________________

 

Santo är en mysig kille som vi gillar väldigt mycket! Det är Matte Emilias första Whippet och hon beskriver honom såhär:

Jag visste att det var en underbar ras, men han har överträffat alla mina förväntningar om man kan säga så! Santo är glad konstant och visar det gärna med svansen som går så fort man pratar med honom. Människor är det bästa han vet, även om vi i flocken är favoriterna. Han är otroligt uttrycksfull och som en liten clown i hundformat. Följer med på allt man tar med honom på och finner sig alltid i nya situationer. Han är otroligt mjuk i sättet och vill vara en till lags hela tiden, men inte utan att det finns en räv bakom örat från gång till gång. Han har cert på både utställning och LC ❤

Lucy som går under namnet Lusen här hemma är en glad och framåt tjej med ett bra språk. Hon är lätt att ha med sig överallt och finner sig i det mesta. Lusen älskar att träna och lösa uppgifter, hon är viltspårschampion sedan några år tillbaka och gillar nosework, LC, lydnad, rally mm.

Vi är så glada att Lusen ska ha en kull till, då hon nu börjar bli till åren, hon är fortfarande pigg och lika tokig som alltid så detta längtar vi lite extra efter ❤

Tanken med denna kombination är att få tillbaka lite av vad vi använt tidigare i vår avel, det är för oss kända hundar och känns som ett tryggt val när det kommer till både hälsa och mentalitet. När vi träffade Santo första gången så kändes det helt rätt!

Hoppas, hoppas, hoppas nu!

_________________________________________________________________

      

Att köpa valp av oss

Vi välkomnar dig som har tänkt igenom ditt valpköp och erbjuder ett kärleksfullt och varaktigt hem till din nya familjemedlem. Kennelns hemmiljö är ett hus på landet med gott om plats och en stor inhägnad trädgård. Valparna föds och sover i sovrummet. När valparna är tillräckligt gamla får de följa med flocken i resten av huset och i trädgården.

Vi tränar rumsrenhet, åka bil och ser till att de får upptäcka nya saker och uppleva nya miljöer så att valparna i rätt ålder får den miljöträning som är viktig för deras framtid.

En valp från oss kommer att vara registrerad i SKK och vi följer SKK:s och Whippetklubbens rekommendationer

Whippmix valp smilla.jpg-for-web-small

Valpen kommer att levereras:

Registrerad i SKK
Vaccinerad och avmaskad
ID-märkt
Veterinärbesiktigad       
Dolda fel försäkrad i 3 år
1 års medlemskap i Whippetklubben
Valppaket & foder för den första tiden
Tips och goda råd

Vi kommer att finnas till hands även efter leverans och vill gärna bjuda på valpträffar, följa valpens utveckling via telefon eller mail och kunna hjälpa till med ev. information eller bara tips och råd.

Uppdateringar och bilder om hur det går för valpen uppskattas alltid oavsett ålder! Kennelträffar anordnas varje år så boka in ett besök i almanackan

Välkommen att höra av dig !