Nytt år, underbara nyheter och nya planer

Nu är alla helger avklarade.

Tomten var här som vanligt med goda julklappar 🙂

Vi älskar slappa förmiddagar.

______________________________________________________

 

Flera valpköpare har visat intresse för viltspår och vi har tränat här hemma hos oss, så i slutet på januari har vi nu bokat 6 startande i anlag och 2 i öppenklass, superkul!! 

Återkommer med resultat..

 

Lucy & Spira

I december tog Michaela och jag en dagstur till Knivsta för ett besök hos Clarence Kvart. Han är en av Sveriges absolut bästa på att ultraljuda och diagnosticera hjärtan. Lucy har tidigare fått höra att hon har något missljud på hjärtat men det har ej kunnat konstatera vad det är för fel så ÄNTLIGEN fick svar på hur det står till. Clarence förklarade att detta tillstånd av ”falska” blåsljud är vanligare på sportiga hundar och kan kallas för atletic heart syndrome/innocent murmur/fysiologiskt flödesljud.

Alltså är det inget att oroa sig över och Lucy kan träna som vanligt hela livet och kan användas i avel…! Det var en STOR sten som lättade från mitt hjärta, underbara nyheter!! Michaela fick även hon goda nyheter om Spira så dubbel lycka och flamsigt värre på vägen hem 😀

 

Lucy och Haley kör som sagt Nosework och det går jättebra, vi fortsätter och avancerar..

Valpar 2018… planerna är i full gång och ett samarbete med Michaela på Nota´s Crew hoppas vi kan resultera i en kull valpar.