Flytvästar

Japp idag shoppade vi loss så alla voffar har nu fått nya flytvästar och är redo för båtlivet smiley

Tonics väst hittade vi på Hööks för 129:-och den satt som gjutet på henne då hon har en rakare rygg och behöver lite grövre tyg i frampartiet. (Denna passade inte alls på en whipp enligt mitt tycke)

Stacies väst har precis som Tonics en mjuk magplatta i neoprenetyg men är bättre ställbar för ryggen och mjukare , mer böjlig i västen. Dock passade bara denna på Stacie, den blev för liten för Quila och spännbanden runt magen gick inte att förkorta mer till Caprin. Karlie heter märket och kostade 279:- på Djurmagasinet.

Caprin och Quilas västar är av samma modell men i M och L storlek. De var något nättare med bra passform men tyvärr utan magplatta. Remmarna under magen skär in lite, speciellt Caprins då hennes remmar är smalare. Dessa Baltic västar finns på Clas Ohlson för 179:-

Koppelögla och handtag finns på alla fyra men jag skulle inte vilja lyfta upp hunden i de som bara har remmar under magen.

Rörligheten var utan anmärkning.

Jätte fina västar som syns bra och inte kostar skortan, kul! Men Quila och Caprins västar kommer jag att vaddera och bredda banden på så kommer de nog att fungera som jag vill de med.

Nu återstår bara vatten testet… smiley

Vi hittade ju halsband också (såklart) och med min fantasi och färgglada smak blev det 3 av samma modell och färg till whipparna smiley